O nama

Od 2014 godine radimo kao harmoničan tim profesionalaca koji poseduje mladost i iskustvo, vlada različitim veštinama i koristi sinergijske efekte u svom radu. Naš tim će Vam obezbediti ažurne informacije i ekspertske savete koji će Vam pomoći da donesete pravu odluku za realizaciju Vaše ideje i Vašeg projekta. Na osnovu vašeg zahteva ostvarićemo kontakt i uspostaviti saradnju sa institucijama i kompanijama relevantnim za realizaciju vašeg projekta. Redovno pratimo događanja u temama kojima se bavimo, stalno se stručno usavršavamo i otvoreni smo za saradnju u svim nivoima.

U svom radu koristimo engleski, slovenački, mađarski i ruski jezikImamo pristup tenderima koje raspisuju fondovi Evropske unije za projekte u kojima i mi možemo da budemo učesnici. Posedujemo potrebno znanje za apliciranje i realizaciju projekata.

U stalnom direktnom kontaktu smo sa proizvođačima, koje proizvode opremu za poljoprivredu. Posebno smo posvetili pažnju opremi za izmuzišta, opremi za uređenje štale i svinjake, mini mlekarna, zelenoj liniji, membranama za lagune, bio gas postrojenjima i šatorima.

Jedno od naših glavnih aktivnosti je savetovanje i pisanje projekata. Činjenica je da smo aplicirali veliki broj projekata na različitim konkursima u zemlji i inostranstvu i vrlo smo ponosni da je veliki broj od njih prošao prve evaluacije.

Uspostavili smo vrlo uspešnu saradnju sa zemljoradnicima kojima nudimo saradnju po modelu da nakon poslatog pisanog ZAHTEVA pripremimo investicioni projekat ,predložimo potrebnu opremu i  pronadjemo najpovoljnije uslove financiranja, a sve u cilju uspešne realizacije projekta. Imamo kontakte i sa stručnjacima iz inostranstva koje po potrebi možemo da angažujemo u cilju izrade sto kvalitetnijeg INVESTICIONOG PROJEKTA

Naš moto je MI ZNAMO PUT DO CILJA